Home»article sliding»ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Π. Κ. ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ - ERGO MEDICAL SUPPLY S.A.
  • vtem newsroll

    Vettek Medical

  • vtem newsroll

    ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Π. Κ. ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ

  • vtem newsroll

    Προιόντα Αιμοκάθαρσης

Home

ERGO

Όταν το 1978, η Ergo ΕΠΕ ξεκινούσε την επιχείρηματική δραστηριότητα εισάγοντας ιατρικές συσκευές και αναλώσιμα υλικά ιατρικών μηχανημάτων η ελληνική αγορά μόλις είχε αρχίσει να συνειδητοποιεί τόσο την ανάγκη, όσο και την ωφελιμότητα της προληπτικής ιατρικής.

Πέντε χρόνια μετά, το 1982, ξεκινά η παραγωγική της δραστηριότητα με την κατασκευή ιατρικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων ενώ ένα χρόνο μετά, το 1983 επεκτείνεται η δραστηριότητά της στο σχεδιασμό και την κατασκευή ιατρικών μηχανημάτων για αιμοκάθαρση και περιτοναική κάθαρση.

Το 1989, η ERGO ΕΠΕ μετατρέπεται σε ανώνυμη εμπορική και βιομηχανική εταιρεία (ΑΒΕΕ) αναλαμβάνοντας το σύνολο των δραστηριοτήτων της ΕΠΕ και επεκτείνοντας παράλληλα τους τομείς δραστηριότητάς της με την παραγωγή αναλώσιμων αποστειρωμένων ιατρικών υλικών.

Σήμερα μετά απο 29 χρόνια ο Όμιλος Επιχειρήσεων Π. Κ. Κουτσίκου έχει δημιουργήσει 8 επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ιατρικών προμηθειών, καθώς και στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Τα προιόντα της εταιρείας ERGO Medical Supply και οι υπηρεσίες της είναι πιστοποιημένες κατα ISO από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης ΕΚΕΒΥΛ.

Αναζήτηση

Κατηγορίες Προϊόντων